Сагата около и опитите му да влезе в Австралия и

...
Сагата около и опитите му да влезе в Австралия и
Коментари Харесай

Доказано фалшив: Проверка разцепи теста - Ноле и Сърбия мамят цял свят

Сагата към и опитите му да влезе в Австралия и да взе участие на първия за годината шампионат от Големия шлем (Australian Open) няма край. А с навлизането допълнително елементи се намират и от ден на ден меко казано учудващи обстоятелства. Последният подобен е открит след деликатна инспекция на .
Както е известно, финалната позиция на международният номер 1 в тениса при мъжете, изразена от неговите юристи пред съда в Австралия (и призната на първа инстанция), е, че той е дал позитивна проба за ковид на 16 декември и към този момент е минал през Коронавирус, и то напълно неотдавна, а затова би следвало да бъде пуснат в страната без ваксина.
Още когато Ноле разгласи, че го е преболедувал неотдавна, се появиха доста подозрения, защото той интензивно криеше повода за здравното си изключение, а също така нямаше никакви спекулации към възможен негов позитивен тест през декември месец.
В последна сметка уверението за позитивния му тест бе качено в обществените мрежи. Така то стана налично за всекиго и е допустима обикновена инспекция от всеки искащ. Такава информация води право в хипотетичната база данни на Института по публично здраве доктор Милан Йованович.

От SportLive направихме инспекция на теста на Новак Джокович, откакто се появи в обществените мрежи. Необяснимо за какво обаче, съгласно информацията в Института, пробата е годен, осъществил се е на тъкмо упоменатата дата 16 декември, само че... е бил негативен.
Още по-озадачаващо в тази ситуация е, че едвам 15-ина минути след последната от немалкия брой осъществени от нас инспекции на теста на сърбина (всяка от които, показващи, че пробата е годен, само че е за негативна проба), внезапно данните в Института по публично здраве доктор Милан Йованович бяха изменени.
Можете да видите на двете прикачени фотоси по-долу в материала по какъв начин първо излиза, че въпросният тест е бил негативен, а след това излиза като позитивен. Дали цялата Сърбия, която гневно поддържа Джокович в този проблем, е забъркана (в това число и Института)? Дали някой не се е усетил, че всеки би забелязал несъгласието и " негативния позитивен тест ", след което да е алармирал за бързо поправяне на грубата неправилност?
Все въпроси, които умерено можем да отнесем към теориите за конспирации, които постоянно по този начин и не получават своите отговори. За страдание, единственият човек, който може да постави точка на догатките и теориите, е тъкмо този, който не стопира да слага въпросителни... един след различен!


Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР