Сагата около емблемата и активите на фалиралото дружество ПФК ЦСКА

...
Сагата около емблемата и активите на фалиралото дружество ПФК ЦСКА
Коментари Харесай

Емблемата на ЦСКА е в ръцете на Гриша Ганчев!

Сагата към емблемата и активите на банкрутиралото сдружение " ПФК ЦСКА АД " е пред своя край, или най-малко по този начин наподобява. Днес, 11.10.2018г., публично компанията " Ред Енималс " заплати 8 милиона лв., обещани по време на търга за емблемата, и тя към този момент е благосъстоятелност на ЦСКА на Гриша Ганчев след двугодишна борба.
Както е известно, преди две години с преименуване на компанията притежател на Литекс, Гриша Ганчев уреди преместването на тима на стадион " Българска войска " - деяние, което вбеси доста от почитателите на тима, само че и доста от тях нямаха проблем с дейностите на притежателя на " алените ". Той направи това с заричане да изкупи активите на тима и най-много емблемата, която се трансформира в най-важния коз що се отнася до това кой тим - ЦСКА-София или ЦСКА 1948, ще е приемникът на банкрутиралия ЦСКА.

След куп опити на хора на Гриша Ганчев да се отсрочи в допълнение заплащането на активите, в последна сметка " алените " от " Българска войска " заплатиха 8-те милиона лв. и разгласиха публично известие по този мотив. О бръщението на ЦСКА може да видите в Sportlive.bg .
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР