Сагата на „Риск Инженеринг “ АД, собственост на Нели Беширова,

...
Сагата на „Риск Инженеринг “ АД, собственост на Нели Беширова,
Коментари Харесай

Нели Беширова и Манчев с опит да спасят дружествата си от финансови затруднения чрез АЕЦ Белене

Сагата на „ Риск Инженеринг “ АД, благосъстоятелност на Нели Беширова, някогашната възлюбена на Богомил Манчев, придобива смешен колорит, написа уеб сайтът "АЛАРМА ".
Комичен е поради театъра, който се пробват да изиграят някогашната или сегашна двойка. Беширова в никакъв случай не е била брачна половинка на Богомил Манчев, макар дългогодишното им общуване.
Душманите на Беширова и Манчев, описват, че Манчев трансферира бизнесите си на Беширова с концепцията по-късно да си ги върне. Когато идва времето това да се случи, той остава без бизнес. Запознатите с техните връзки даже се подиграват на случилото се и разясняват, че Беширова е ограбила енергийния необут.
Ние не знаем каква тъкмо е истината и дали това е по този начин, само че опитът демонстрира, че когато душманите ти заговорят, на повърхността постоянно излизат нелицеприятни истини. При такова състояние енергийния необут остава на изсъхнало, без компаниите и сдруженията, от които е основал цяла империя преди години. Сега не му остава нищо друго с изключение на да се върти към някогашната си възлюбена Беширова, с цел да може да оцелее и закачи някой различен лев, носи мълвата.
През това време половинката му се вихри с млади мъже, двадесет години по – млади от нея, по нощни заведения, означиха редица медии. Фирмите, под нейно управление, видно пропадат и стават едни от най – огромните длъжници на кредитори, приходна организация и НЕК за милиони. Има и неизпълнения по контракти, както се оказа с „ Топлофикация-София ".
Въобще, където и да чукнеш ръководените сдружения от Нели Беширова, като „ Риск Инженеринг “ АД и сателитните й компании, дължат милиони и са на дъното.
Само към НЕК дължимата сума на Манчев и Беширова е 60 милиона от такса общество, събрани от сметките на жителите за ток. Как и къде са потънали тези средства незнаем, само че обстоятелството, че не се изплащат, приказва самичък по себе си, че ги няма. След изявления в други уеб сайтове за скъпа отмора в Гърция на Беширова и Манчев, снимали се на фона на скъпа яхта, е видно, че се играе спектакъл, заслужен за театъра на Сатирата. Двамата очевидно са решили да избавят затруднените си финансово сдружения, дължащи милиони, около рестарта на АЕЦ "Белене "
Ако това е по този начин, е разбираемо за какво Беширова и Манчев не могат един без различен!
Рестартирането на АЕЦ “Белене “ значи присъединяване от българска страна на сдружения, които ще употребяват новите вложения в плана. Разбира се, с цел да имат доверие и да им се свърши работа, вложителите ги интересуват опита и финансовата непоклатимост на сдруженията. Не е загадка, че "Риск Инженеринг “ АД е една от компаниите, интензивно взели участие в построяването и проектирането в предходния злополучен интервал от грабежа, по плана АЕЦ “Белене ". По случая имаше и прокурорско следствие, което беше прекъснато.
Не е невероятно прокуратурата да възобнови дейностите си по случая, тъй като няма правосъдно решение. Знаем края и краха на плана, за който се разбра, че е бил нищо друго с изключение на корупционна скица и обир. Това се трансформира и в причина плана да спре с доста обществени кавги, та даже премиера Бойко Борисов се беше възмутил за изчезналите милиарди.
Питаме се дали Манчев и Беширова не са се наредили още веднъж на опашката за милионни поръчки около рестарта на плана АЕЦ „ Белене “?
С тях ли ще се пробват да спасят възможния банкрут на „ Риск Инженеринг “ АД и сателитните й сдружения? На „ неприятното “ и „ положителното “ ченге ли играят, с цел да се докопат до ново финансиране?
Знаейки от наше следствие, какви големи суми дължат техните сдружения, това е извънредно рисково и би довело до съсипване на плана АЕЦ “Белене ", както се получи и предходния път. Въпросът с реализирането на АЕЦ “Белене “ е към този момент и въпрос на национална сигурност. Изложихме обстоятелствата за задлъжнялост в предходни публикации на "АЛАРМА " за „ Риск Инженеринг “ АД и сателитните й сдружения.
Сега споделяме и приказките в средите на енергитици и техни осведомени недоброжелатели, които се надяваме да не са правилни, само че някакси разумно нещата се навързват.
АЕЦ „ Белене “ е огромната цел на Беширова и кръжащия към нея Манчев, изгубил сдруженията си около някогашната си възлюбена.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР