Сагата Междузвездни войни има милиони фенове по света. Милиона са

...
Сагата Междузвездни войни има милиони фенове по света. Милиона са
Коментари Харесай

Междузвездни войни, The Mandalorian, Педро Паскал - актьорът ще участва в новия сериал

Сагата " Междузвездни войни " има милиони почитатели по света. Милиона са и доларите, които всеки филм от поредицата докарва на основателите си. Изключение не направи и " Соло: История от Междузвездни войни ", който въпреки и да оправда предварителните финансови планове, се оказа нещо доста под упованията, а и разочарова много почитатели.

След неубедителното му показване последваха новините, че ще забележим " Междузвездни войни " и под формата на сериали. Единият към този момент е явен и ще показа предисторията на " Rogue One: История от Междузвездни войни ", а в основната роля там ще забележим Диего Луна.

Задава се обаче и различен сериал, който ще се споделя The Mandalorian. Събитията в него ще се развият след " Междузвездни войни: Епизод VI - Завръщането на джедаите " (1983 г.), когато Галактическата Империя е замемена с организацията Първи ред.

Обръщаме внимание на това, тъй като съгласно The Hollywood Reporter, роля в него ще има един наш любим - Педро Паскал. Героят му ще съставлява уединен наемник, който изпитва много компликации да прекоси галактиката.

Паскал е и първото звездно попълнение към The Mandalorian. Очаква се сериалът да тръгне в стрийминг платформата на Disney през 2019 година /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР