Съединените щати вкараха в черен списък със санкционирани компании руска

...
Съединените щати вкараха в черен списък със санкционирани компании руска
Коментари Харесай

САЩ удариха със санкции руска компания заради КНДР

Съединените щати вкараха в " черен лист " със глобени компании съветска кредитна институция, съобщи БГНЕС.
Министерството на финансите на Съединени американски щати разгласи, че глоби Руско финансово общество, тъй като компанията пособия на режима в Северна Корея да заобикаля американското ембарго над финансовата им система. Руско финансово общество е показало опция на Севернокорейската национална банка да си открие сметки и да заобикаля глобите против режима в КНДР. Банката и нейният представител в Москва Хан Жанг Су са в лист със глобени от Съединени американски щати лица и компании.
" Действията на Руско финансово общество са помогнали на Северна Корея да заобиколи глобите на Съединени американски щати и Организация на обединените нации и да получи достъп до международната финансова система, за облага за нуклеарната стратегия на режима на Ким ", се споделя в изказването на финансовото министерство на Съединени американски щати.
От съветската компания разясниха, че не са били известени публично за налагането на американски наказания, че не знаят на какви учредения са наложени и че се надяват " недоразумението " да бъде скоро изгладено.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР