Съединените щати свикват закрито заседание на Съвета за сигурност на

...
Съединените щати свикват закрито заседание на Съвета за сигурност на
Коментари Харесай

САЩ свикват закрито заседание на Съвета за сигурност на ООН за Иран

Съединените щати привикват закрито съвещание на Съвета за сигурност на Организация на обединените нации за Иран.

На него ще бъдат показани доказателства, че Техеран е виновен за нападенията против танкери в региона на Персийския залив.
Съединени американски щати против Иран: Каква техника ще взе участие в (почти) неизбежния спор Съотношението на силите е в интерес на едната страна, само че това надалеч не е цялата история
Отношенията сред Техеран и Вашингтон внезапно се утежниха преди година, когато президентът Тръмп отдръпна страната от 6-странното съглашение за нуклеарната стратегия на Иран.

В петък Иран смъкна американски шпионски дрон край Ормузкия пролив. Германският канцлер Ангела Меркел прикани двете страни за въздържаност.

" Не единствено се надявам, само че и считам, че към рецесията би трябвало да се подходи с цялата съвестност, тъй като съм уверена, че решението би трябвало да е политическо и би трябвало да работим за него ", съобщи канцлерът на Германия Ангела Меркел.
Тръмп: Не се стремя към война с Иран Техеран от своя страна предизвести, че всички американски бази в региона са в обсега на иранските ракети
В изявление пред американска телевизия Доналд Тръмп съобщи, че не се стреми към война с Иран. Но предизвести, че в случай че се стигне до конфликт, следствията ще са унищожителни. Техеран от своя страна напомни, че всички американски бази в региона са в обсега на иранските ракети.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР