Съединените щати скоро могат да бъдат подложени на атака като

...
Съединените щати скоро могат да бъдат подложени на атака като
Коментари Харесай

Медведев заговори за повторение на 11 септември в САЩ, но с ядрени оръжия

Съединените щати скоро могат да бъдат подложени на офанзива като тази от, само че с нуклеарни оръжия. За това предизвести ръководителят на Съвета за сигурност на Русия Дмитрий Медведев единствено ден преди годишнината от терористичните офанзиви.

Медведев - съдружник на съветския президент Владимир Путин и, насочи редица враждебни мнения към Съединени американски щати през последната година и половина, защото страната даде забележителна помощ на Украйна в битката ѝ против съветската инвазия. В изказванията си той постоянно загатва за Трета международна война и за офанзиви с нуклеарни оръжия в отговор на това, че Съединени американски щати не престават да се опълчват на съветските ползи.

Вчера в обява в " Телеграм ", която дефинира като " няколко думи в навечерието на 9/11 ", Медведев осмя Съединени американски щати за " арогантността и отвратителния егоизъм " измежду западните страни и тяхната " всеобща надменност по всеки въпрос ".
 Медведев отново заплашва с Трета международна война
Медведев отново заплашва с Трета международна война

След първия ден на срещата на НАТО във Вилнюс

Той направи и злокобна прогноза, че Съединени американски щати ще претърпят " поредна офанзива в стила на 11/09/2001, само че с нуклеарни или биологични оръжия " , без да заявява непосредствено, че Русия ще стои зад сходно нахлуване.

" Или още по-лошо: някой от водачите на нуклеарните страни ще изпусне нервите си и ще вземе прочувствено решение да употребява оръжия за всеобщо заличаване. Особено откакто нуклеарният клуб непрестанно пораства и забележителна част от него не е обвързана с никакви отговорности ", акцентира Медведев.

" И тогава ще е това. Край на играта. Ще би трябвало единствено да се съберат пари за нов монумент на Кота нула . В най-хубавия случай ", добавя той.

Превод на обширната обява беше споделен в социалата мрежа X от Антон Геращенко, консултант на министъра на вътрешните работи на Украйна.

Миналия месец Медведев още веднъж съобщи, че Съединени американски щати и други западни народи тласкат света към Трета международна война.
 Медведев загатна за приложимост на нуклеарно оръжие при триумф на украинската контраатака
Медведев загатна за приложимост на нуклеарно оръжие при триумф на украинската контраатака

Руските бойци се грижат да не се възпламени световен нуклеарен пожар
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР