Съединените щати ще започнат производството на такова количество апарати за

...
Съединените щати ще започнат производството на такова количество апарати за
Коментари Харесай

Тръмп обеща апарати за дишане на приятелите на САЩ

Съединените щати ще стартират производството на такова количество апарати за изкуствена вентилация на дробовете, че ще могат да покрия както личните потребности, по този начин и да оказват помощ на други страни като Италия, Англия, Испания и Германия. Това съобщи на брифинг в Белия дом президентът Доналд Тръмп.
„ Италия се нуждае от апарати, Испания се нуждае от апарати, Германия се нуждае от апарати, те всички желаят апарати. Ние ще направи прекалено много апарати и ще задоволим потребностите си, само че ние също ще помогнем на другите страни. Следващите 100 дни ние или ще произведем, или ще получим в някаква друга форма над 100 000 спомагателни единици”, заяви Тръмп, представен от БГНЕС.
„ По света има страни, които са наши другари и ще помогне на тези страни. Ние сме в такова състояние, че може да вършим това, което другите не могат”, уверен е Тръмп, който добави, че ще може да прати апарати и на Обединеното кралство. „ Включително на Борис Джонсън. Попитах го по какъв начин се усеща и първото, което той ми сподели е, че на тях им трябват респираторни апарати ", добави Тръмп.
Тръмп подписа декрет за привеждане в подготвеност на запасняците в битката против коронавирусната зараза, оповести прес-службата на Белия дом.
„ Подписах декрет, който задължава министерството на защитата и на вътрешната сигурност с компетенции да се задейства дейния запас на въоръжените сили. Това ще ни разреши да правим готовност на медицинските служащи в нашата битка против вируса посредством задействането на хиляди опитни военнослужещи, в това число тези, които са минали в оставка”, означи американският президент.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР