Съединените щати ще работят със съюзниците си и партньорите си,

...
Съединените щати ще работят със съюзниците си и партньорите си,
Коментари Харесай

Ако Русия анексира украински територии, реакцията ще бъде бърза и сурова - Свят

Съединените щати " ще работят със съдружниците си и сътрудниците си, с цел да вкарат спомагателни наказания против Русия, които ще бъдат бързи и сурови ", в случай че Москва анексира украински територии, съобщи президентът на Съединени американски щати Джо Байдън, съобщи Франс прес.

" Референдумите, проведени от Русия, са подигравка, измамлив предлог, с който да бъде изработен опит за насилственото анексиране на части от Украйна ", посочи Байдън.

Съединените щати към този момент вкараха няколко пакета с стопански и финансови наказания против Русия по отношение на спора в Украйна, отбелязва Франс прес.

В обичайното си послание украинският президент Володимир Зеленски прикани света да осъди " подправените референдуми ", съобщи Франс прес.

" Светът ще реагира заслужено на тези подправени референдуми ", сподели Зеленски в своето всекидневно послание към украинците.

Тези референдуми " без подозрение ще бъдат наказани ", безапелационен бе украинският водач. Той подписа декрет за основаването на 20 военни администрации в обитаеми места в Луганска област, които не са под контрола на Киев, излиза наяве от документ, оповестен на уеб страницата на украинския президент.

От обявата в президентския уебсайт се схваща също по този начин, че селски военни администрации следва да бъдат основани в обитаеми места като Станица Луганска, Широкий, Марковка, Новопсков и други

Украинският президентнарежда на генералния щаб на въоръжените сили на Украйна и на регионалните управляващи да вземат всички нужни ограничения за основаването на тези администрации.

По-рано Зеленски подписа подобен декрет за основаването на 15 военни администрации в обитаеми места в Херсонска област, чиято територия от март е под контрола на съветските сили.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР