Съединените щати ще наложат допълнителни санкции на Иран, за да

...
Съединените щати ще наложат допълнителни санкции на Иран, за да
Коментари Харесай

САЩ налагат допълнителни санкции на Иран

Съединените щати ще наложат спомагателни наказания на Иран, с цел да попречат на развиването на нуклеарната стратегия на страната. Икономическият напън върху Техеран ще продължи, до момента в който държавното управление не смени курса, съобщи американският президент Доналд Тръмп.

По думите Тръмп глобите се приготвят и се работи в " бързи темпове ". Част от рестрикциите ще влязат в действие още от на следващия ден.
Доналд Тръмп, президент на Съединени американски щати: Всъщност няма да позволим на Иран да има нуклеарно оръжие. И когато те се съгласят с това ще бъдат една богата страна, ще бъдат толкоз щастливи. Аз ще бъдат техният най-хубав другар. Надявам се това да се случи, уповавам се, само че може и да не се случи.
Преди повече от година Съединени американски щати едностранно се отдръпнаха от нуклеарното съглашение с Иран и върна част от глобите за страната. Това съществено удари стопанската система ѝ. През май тази година Иран също разгласи, че се отхвърля отчасти от постигнатото съглашение и ще стартира да обогатява уран в по-големи от плануваното в съглашението. Отношенията сред Вашингтон и Техеран се обтегнаха още повече откакто преди дни Иран смъкна американски дрон.

 Доналд Тръмп: Не се стремя към война с Иран Доналд Тръмп: Не се стремя към война с Иран
Американският президент Доналд Тръмп съобщи, че не се стреми към война с Иран. Но предизвести, че в случай че се стигне до боен спор, Иран ще бъде "заличе...

Американският президент Доналд Тръмп разгласи, че е спрял интервенция против Иран 10 мин преди началото, като посочи, че тя е отсрочена - за в този момент. Междувременно стана ясно, че плануваните всеобщи депортации на незаконни имигранти от Съединени американски щати се отсрочва с две седмици. През това време републиканците и демократите ще би трябвало да реализират съглашение за общ закон за миграцията.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР