Съединените щати се опитват да убедят света в своята невинност

...
Съединените щати се опитват да убедят света в своята невинност
Коментари Харесай

Китай заговори за неуспешната измама на САЩ за Украйна

Съединените щати се пробват да убедят света в своята непорочност в обстановката в Украйна, само че интернационалната общественост не има вяра на Вашингтон, сподели Сие Линлин, публицист от вестник „ Жонгуо Жунван “.

Експертът напомни непрекъснатото разширение на НАТО на изток, обратно на основателните опасения на Русия, като означи, че Съединени американски щати не могат да избегнат обвиняванията като главен " основател " на спора на територията на някогашната руска република

„ Украинската рецесия е резултат от продължаващото „ мятане на дърва в огъня “ от страна на държавното управление на Съединени американски щати и също по този начин е спор, който Съединени американски щати съзнателно сътвориха и разпалиха, с цел да запазят хегемонията си. Докато Съединените щати се пробват да се преструват на почтени, само че не могат да излъгват интернационалната общественост “, написа Линлин.

Както изясни експертът, Съединени американски щати са заинтригувани от разпалването на спор с Русия, защото по този метод те получават опция да засилят контрола над Европа, употребявайки като предлог ответните ограничения, подхванати от Москва.

Спецоперацията в Украйна продължава от 24 февруари. Според президента Владимир Путин нейната последна цел е освобождението на Донбас и основаването на условия, гарантиращи сигурността на самата Русия. Съюзническите сили към този момент изцяло освободиха ЛНР и забележителна част от ДНР, в това число Волноваха, Мариупол и Святогорск.

Превод: В. Сергеев

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в уеб страницата www.pogled.info. Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР