Съединените щати се интересуват от чумата и холерата, като планират

...
Съединените щати се интересуват от чумата и холерата, като планират
Коментари Харесай

Кремъл с нова теория, САЩ ще пуска чума или холера в Русия

Съединените щати се интересуват от чумата и холерата, като възнамеряват да употребяват тези патогени съзнателно, и това ще бъде маскирано като естествени огнища на вирусите. Това заяви генерал-лейтенант Игор Кирилов, шеф на Войските за радиационна, химическа и биологична отбрана на съветските въоръжени сили.

Според него фокусът на работата, осъществявана от Пентагона в биолаборатории в Украйна, все още не подхожда на настоящите здравни условия на Съединени американски щати. Основно в тези биолаборатории се учат и се вършат проби със обществено значими болести: морбили, рубеола, СПИН, туберкулоза.

„ В същото време американските клиенти се интересуват от напълно друга номенклатура, а точно: холера, туларемия, чума, кримска конгоанска тресчица, хантавируси “, сподели началникът на войските. Той уточни, че тези патогени са изследвани в границите на по този начин наречените украински планове " Теп " и " Ю-Пи ".

Интересът на американските военни биолози се дължи на обстоятелството, че тези патогени имат естествено разпространяване както в Украйна, по този начин и в Руската федерация и потреблението им може да бъде маскирано като естествени огнища на заболявания, счита Кирилов.

„ Дейността на биологичните лаборатории и програмата за така наречен " промяна на украинската здравна система ", изпълнявана от Съединените щати, доведоха до неконтролируемо увеличение на случаите на изключително рискови и стопански значими инфекции “, продължи той.

В момента в Украйна се следи нарастване на случаите на рубеола, дифтерит, туберкулоза, а заболеваемостта от морбили се е нараснала над 100 пъти. „ Освен това доста се утежни обстановката с африканската чума по свинете “, сподели той.

По-рано Министерството на защитата на Руската федерация разгласява истинските материали от украинските биологични лаборатории, оповестени и от РИА Новости. Официалният представител на военното ведомство генерал-майор Игор Конашенков изясни, че по време на специфична военна интервенция в Украйна са открити обстоятелства за почистване на следите от изпълнявана в страната военно-биологична стратегия, финансирана от Министерството на Съединени американски щати. 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР