Съединените щати са предоставили разузнавателни данни за руски части, които

...
Съединените щати са предоставили разузнавателни данни за руски части, които
Коментари Харесай

NYT: Американското разузнаване помага на Украйна да убива руски генерали

Съединените щати са дали разследващи данни за съветски елементи, които са разрешили на украинците да се насочат и да убият доста от съветските генерали, починали в деяние във войната в Украйна, съгласно висши американски чиновници.

Украински публични лица обявиха, че са умъртвили почти 12 генерали на фронтовата линия, число, което учуди военните анализатори.

Помощта за ориентиране е част от секретни старания на администрацията на Байдън за даване на разузнаване на бойното поле в действително време на Украйна. Тези разследващи данни включват и предстоящи придвижвания на съветски войски, извлечени от неотдавнашните американски оценки на секретния военен проект на Москва за сраженията в региона на Донбас в Източна Украйна, споделиха формалните лица. Властите отхвърлиха да посочат какъв брой генерали са били убити вследствие на помощта на Съединени американски щати.

Съединените щати се концентрираха върху даването на информация за местоположението и други детайлности за мобилния щаб на съветските военни, които постоянно се реалокират. Украинските чиновници комбинираха тази географска информация със личните си разследващи данни – в това число прихванати връзки, които предизвестяват украинските военни за наличието на висши съветски офицери – за осъществяване на артилерийски удари и други офанзиви, при които са убити съветски офицери.

Споделянето на разследваща информация е част от засиления поток на помощ от Съединени американски щати, който включва по-тежки оръжия и десетки милиарди помощ.

Подкрепата на американското разузнаване за украинците има решителен резултат върху бойното поле, потвърждавайки разпознатите от украинските военни цели и насочвайки ги към нови цели. Потокът от настоящи разследващи данни за придвижването на съветските войски, които Америка даде на Украйна, има малко прецеденти.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР