Съединените щати са обработвали среднодневно 1,2 милиона теста за Covid-19

...
Съединените щати са обработвали среднодневно 1,2 милиона теста за Covid-19
Коментари Харесай

Ръст на печалбите на компаниите за Covid тестове заради Делта варианта

Съединените щати са обработвали среднодневно 1,2 милиона теста за Covid-19 през август, съгласно Министерството на здравеопазването на Съединени американски щати, оповестява БНР.

Нарастването на случаите на Делта разновидността на ковид, съвпадащо с завръщането на учениците в учебно заведение, се показва като съществена причина за скока на тестването, заяви в четвъртък онлайн изданието Axios. В резултат на това Уолстрийт в този момент чака доста високи облаги за фирмите за Covid тестване.
 Първан Симеонов: Резкият скок на коронавирус инфектираните във вторник е лъжливо чувство Първан Симеонов: Резкият скок на коронавирус инфектираните във вторник е лъжливо чувство
Социологът Първан Симеонов припомня в пост във Facebook, че по към този момент наложила се традиция във вторник се афишира " внезапен скок " на заразенит...

Дневният размер от проби, извършени от Quest Diagnostics, в този момент е двойно по-голям от този, който анализаторите от Уолстрийт предвидиха за това време на годината, като сходен сюжет към този момент се чака и за компанията Labcorp.

Финансовата консултантска компания Baird чака скокът при направените проби да добави 149 милиона $ облага към компанията Quest и 96 милиона $ облага за Labcorp до края на годината.

Тези стойности не включват финансираните от федералните управляващи стратегии скрининг за Covid-19 за възпитаници и учебен личен състав. Очаква се наложителните проби за лица, избрали да не бъдат имунизирани, в допълнение да допринесат за увеличението на размера на тестванията и надлежно на облагите на тези компании.

Още от АМЕРИКА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР