Съединените щати са готови на сериозни преговори, без да поставят

...
Съединените щати са готови на сериозни преговори, без да поставят
Коментари Харесай

САЩ за готови на сериозни преговори с Иран

Съединените щати са подготвени на " съществени договаряния, без да слагат предварителни условия " с Иран. Това се споделя в писмо на Вашингтон до Организация на обединените нации. В него покушението против Касем Солеймани, се дефинира като акт на самоотбрана.

 © БГНЕС
В Съвета за сигурност на Организация на обединените нации е пристигнало и писмо от Иран, в което офанзивите против базите с американски военни се изясняват по същия метод.

Според представителя на Иран в организацията обаче разговор е " невъобразим ", до момента в който Вашингтон продължава да постанова стопански наказания на Техеран.

Ракетните набези са единствено началото на интервенцията " Мъченикът Солеймани ", която ще продължи, съобщи командващият въздушно-космическите сили на иранската Революционната армия.

Целта е била не убийства на американски военни, а да се попречи на американските военни интервенции. А през днешния ден се чака Долната камара на американския Конгрес да гласоподава резолюция, която да ограничи пълномощията на Тръмп за военна интервенция в Иран без да е получил утвърждението на Конгреса.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР