Съединените щати са готови да общуват с Русия в бъдеще,

...
Съединените щати са готови да общуват с Русия в бъдеще,
Коментари Харесай

САЩ са готови за диалог с Русия, но само при едно условие

Съединените щати са подготвени да поддържат връзка с Русия в бъдеще, в случай че тя промени сегашния си курс, макар че ще бъде мъчно да се съди за това след първата среща на върха сред президентите Джо Байдън и Владимир Путин, съобщи държавният секретар Антъни Блинкън, съобщи организация БГНЕС.

" Ако тя (Русия) промени курса си, ние сме подготвени да поддържаме връзка ", сподели той в изявление за Axios. Според него идната среща на върха на президентите на двете страни в Женева идната седмица надали ще покаже дали Русия желае да направи нещо сходно. " Президентът Байдън ще се срещне с президента Путин след седмица, не макар, а заради тази експанзия и офанзиви. Той ясно и непосредствено ще каже какво може да се чака от Съединени американски щати, в случай че нападателните и безразсъдни дейности против нас продължат.

Той ще даде ясно да се разбере, че в случай че Русия избере друг курс в своите дейности, ние ще предпочетем по-стабилни връзки. Това ще бъде от изгода за нашия народ, за съветския народ и за целия свят - стратегическа непоклатимост и надзор над оръжията. Трябва да изпробваме опцията, а най-хубавата такава е президентите на Съединени американски щати и Русия да се срещнат очи в очи “, добави Блинкън. " Не мога да кажа дали съм оптимист или черноглед по отношение на тестването на тази опция. Не мисля, че ще бъде ясно след първата среща, само че ще имаме избрана информация. Във всеки случай, подготвени сме и за двата сюжета ", сподели Блинкън.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР