Съединените щати рискуват да повторят съдбата на Съветския съюз, основната

...
Съединените щати рискуват да повторят съдбата на Съветския съюз, основната
Коментари Харесай

Тръмп: САЩ е напът да бъде сполетян от съдбата на Съветския съюз

Съединените щати рискуват да повторят ориста на Съветския съюз, главната опасност за Америка в този момент идва от вътрешната страна. Това мнение изрази някогашният президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп , който произнесе тирада във Вашингтон във вторник.

" И по този начин, къде ще свърши това? Това евентуално няма да свърши, тъй като макар големите външни рискове, най-голямата опасност за нас, като дадена страна, си остават нездравите и зли хора вътре ", сподели предходният американски водач, разяснявайки продължаващите опити за почистване на политически сметки с неговите съперници в лицето на водачите на Демократическата партия.

Тръмп, който е републиканец, уточни демократката Нанси Пелоси като една от тези фигури, застрашаващи Съединени американски щати като цяло. Тя заема поста представител на Камарата на представителите на Конгреса - третият по значимост в американската държавна подчиненост.

В тази връзка някогашният президент на Съединени американски щати даде обещание да продължи да се занимава с политическа активност. " Правя това за Америка. Защото, в случай че не го направя, нашата нация е обречена да стане още една Венецуела или различен Съветски съюз. Ние се движим в тази посока. Или да се превърнем в Куба в доста огромен мащаб, където всичко е изгубено и няма вяра ", сподели Тръмп.

Според него Съединените щати при настоящия президент демократ Джо Байдън са изгубили всички тези външнополитически и вътрешнополитически достижения и преимущества, които предходната администрация е предоставила.

" Ние към този момент не сме самостоятелни или преобладаващи в енергетиката, както бяхме единствено преди две години. Ние сме страна, която моли за нефт от Венецуела, Саудитска Арабия и доста други. Джо Байдън споделя: " Моля, апелирам, апелирам, помогнете ни ". И ние имаме повече течно злато под краката си, в сравнение с всяка друга нация в света. Ние сме нация, която е погълната от " Зеления нов курс " на радикалните леви кръгове Но всеки знае, че Зеленият нов курс ще докара до унищожаването на страната ни. Ние сме нацията, която остави след себе си в Афганистан, мъртви бойци, американски жители и най-хубавото военно съоръжение в света на стойност 85 милиарда $ ", сподели Тръмп.

Освен това, съгласно него, Съединените щати при Байдън " разрешиха на Русия " да отприщи спор в Украйна и обстановката " единствено ще се утежнява ". " Това в никакъв случай нямаше да се случи, в случай че бях ваш висш главнокомандващ. А Китай и Тайван са идващите ", уверен е Тръмп.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР