Съединените щати, по покана на Полша, разполагат в страната две

...
Съединените щати, по покана на Полша, разполагат в страната две
Коментари Харесай

Сутрешна сводка: Съветник на Зеленски обяви, че руската армия е разгромена, САЩ разполагат РЗС Patriot в Полша 


Съединените щати, по покана на Полша, разполагат в страната две батареи зенитно-ракетни комплекси Patriot, с цел да отхвърлен евентуални закани от страна на НАТО, декларира Адам Милър от Европейското командване на въоръжените сили на Съединени американски щати (EUCOM), оповестяват международните издания.

"По разпореждане на министъра на защитата и по покана на нашите полски съдружници командващият Европейското командване на въоръжените сили Съединени американски щати военачалник Уолтърс подреди преместването на две батареи РЗС Patriot в Полша ", декларира Милър.

Както отбелязва представителят на EUCOM, този ход е подхванат "превантивно за противопоставяне на всевъзможни евентуални закани за Съединени американски щати, съюзническите сили и територията на НАТО ".

"Това е рационална защитна мярка, която укрепва уговорката ни към член 5 (от Устава на НАТО - бел. ред.) и по никакъв метод няма за цел да поддържа каквито и да е настъпателни интервенции ", акцентира Адам Милър.

Междувременно, Алексей Арестович, консултант на ръководителя на президентската канцелария, съобщи, че с съветската войска в Украйна е свършено. Той написа това на страницата си във Фейсбук, оповестява "Униан ".

"Честно казано, като боен не виждам никакви благоприятни условия за съветската войска в Украйна. Те към момента се движат по инерцията на заповедите, само че да се опитат да обкръжат по едно и също време четири огромни градски агломерации (Киев, Харков, Мариупол, Николаев) с армия от 200 000 бойци, ситуирани на разстояние 500 км, могат единствено цялостни идиоти ", написа Арестович.

Той прибавя, че Русия ще се опита да повика резервисти и да ги изпрати в Украйна, само че без бойна подготвеност, за което няма време, и със остаряло съоръжение. Затова, съгласно Арестович, те ще се трансфорат в "смазка за нашите щикове ".

"Все още ще има опити за "щурм на Киев ", опити за нахлуване в Харков и Суми, за обграждане на Николаев, само че всичко това ще е по инерция ", прибавя той.

Съветникът на ръководителя на президентската канцелария прибавя, че в случай че руснаците не са страхливци, един от генералите е щял да предложи на Путин вид да се изтегли от Украйна.

"Но казусът е, че и този вид няма да им помогне. От една страна, няма подобен военачалник. Това изисква необикновен тип храброст - гражданска, която съветските военни от дълго време са изгубили.

- Второ, болнавият дъртак с ботокс се е затворил в бункер и не слуша никого, навеждайки се все по-ниско и по-ниско под тежестта на това, което е направил - и най-много по отношение на своя, съветския народ.

- Трето, те ще бъдат нарязани, хванати и разтворени от самата ни земя. Партизаните и доброволците, специфичните сили и пехотата, авиацията и парашутистите, артилерията и ракетните войски ще довършат както воюващите, по този начин и тези, които се пробват да избягат ", акцентира той.

Арестович отбелязва, че съветските войски към този момент се движат по инерция, "те още не са разбрали, че към този момент са мъртви, че тази земя се е разбунтувала против тях и самите закони на вероятността са се обърнали не в тяхна посока.

"Руската войска в Украйна е пред своя край ", споделя той. Според съветника съветските военни ги чака "естествено военно проваляне ".

"Те са разгромени тук. Очаква ги ужасяващ, пагубен, неприличен край. Такъв край, че самата история ще потръпне. И това ще бъде отговарящ завършек на този застоял, оловен и нечовечен режим.

- Все още ще би трябвало да стреляме. И към момента ще бъде ужасно, ще има техни войски, ще има закани за Киев, ще има въздушни и ракетни удари, и ще има починали наши бойци ", прибавя Арестович.

Той написа, че "краят на съветската войска е близо, зелените клонки на тяхното проваляне към този момент са поникнали ".

Превод и редакция: БЛИЦ


Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР