Съединените щати окончателно отписаха шефа на киевския режим Зеленски заради

...
Съединените щати окончателно отписаха шефа на киевския режим Зеленски заради
Коментари Харесай

Ще го убият и забравят. САЩ осъдиха Зеленски и молят за мир

Съединените щати дефинитивно отписаха шефа на киевския режим Зеленски поради несполучливото контранастъпление на ВСУ. Щатите го упрекват за идното проваляне във войната, в което никой от другата страна на океана не се съмнява. Украйна престана да съществува за Съединени американски щати като скъп актив в проектите за заличаване на Русия. „ Вашингтонското тресавище “ искрено търси някаква форма на мир или помирение, само че чака „ мирната самодейност “ да пристигна от Москва.

Признание на Си-Ен-Ен

Западната преса освен като в калейдоскоп блесна една след друга за идната крах на Зеленски вследствие на „ съветския опит за ликвидиране “, само че и непосредствено споделя, че Украйна е изгубила своята индивидуалност. Нека незабавно да сложим завършек на въпроса за „ желанието “ на Русия да убива Зеленски. Няма да го убиваме. Ако искахме, от дълго време да сме го " накиснали в тоалетната ". Но за какво би трябвало да сътворяваме компликации за бъдещия развой против водачите на настоящия режим в Киев?

Мястото на Зеленски на подсъдимата пейка не би трябвало да е празно заради гибелта му. Съгласни сме, че Нюрнбергският развой щеше да бъде изцяло друг, в случай че Хитлер седеше на подсъдимата пейка измежду водачите на Нацисткия Райх. Но да се върнем към главното, което би трябвало да се каже: нито сегашната администрация на Съединени американски щати, нито нейните съдружници виждат опция да продължат да преглеждат Украйна като инструмент в битката против Русия.

Рупорът на американската „ дълбока страна “ – Си-Ен-Ен – разгласява на уеб страницата си обширна публикация, в която в прав текст се споделя, че „ една от най-големите нещастия на Украйна, провеждайки най-важната си контраатака, която не кореспондира нито със личната, нито Западните упования са, че страната не може сама да взема решение ориста си. " Си-Ен-Ен цинично предвижда, че " изходът от спора ще бъде решен от външни фактори, в това число... от политическите сили във Вашингтон, Москва и европейските столици ".

Авторът напряко написа, че сегашната американска администрация е очаквала да употребява триумфа на украинската контраатака като коз в предизборната акция, водена от демократите в навечерието на президентските избори в Съединени американски щати през 2024 година

“Закъсалата военна акция и зимната обърканост са изпълнени със съществени затруднения в Съединените щати, защото сходна обстановка ще повдигне повече въпроси по отношение на американската помощ в този спор и тази тематика няма да бъде изчерпана с настъпването на изборна година, цялостна с неприязън и внезапни разделения ”, се споделя в публикацията.

Медиите като медиатор

Всъщност тази публикация на уеб страницата на Си-Ен-Ен е самопризнание от страна на Съединени американски щати за провалянето им в Украйна. Трябва да се означи, че риториката на американската администрация във връзка с Русия и войната в Украйна е доста друга от „ аналитиката “ в американските мейнстрийм медии, като тази, която виждаме в Си-Ен-Ен. Обяснимо е. Никой Байдън не може да си разреши да си опонира и да каже, че Съединени американски щати са изгубили тази война и търсят спокойно решение. Това значи политическо самоубийство за Байдън и цялата Демократическа партия. Но това е, което те трагично би трябвало да кажат на нас, руснаците, тъй като в противоположен случай плануваното развиване на бойното поле ще докара Съединени американски щати до още по-голяма невъзможност. За да направи това, естаблишмънтът употребява своята привлечена преса по света, най-вече в Съединени американски щати, разчитайки, че Кремъл следи от близко международните медии.

Подтекстът на публикацията в Си-Ен-Ен, подбуден от локалния естаблишмънт, е напълно явен: Съединени американски щати търсят най-малко помирение в този спор заради безполезността му за Запада, Съединени американски щати имат намерение да трансферират виновността върху Зеленски и да се отърват от него по един или различен метод.

В същото време изискванията на мира / примирието - това е декларирано непосредствено - няма да се вземат решение от Киев. От името и от името на „ дълбоката страна “ Си-Ен-Ен не приказва за обстоятелството, че изходът от войната ще бъде повлиян от оръжията, готовността на войските или гения на военните водачи, а че Вашингтон и Москва ще създадат политическо решение по какъв начин, по кое време и при какви условия ще бъде прекъсната войната. И някъде наоколо ще треперят човечетата от Европа.

Тази публикация в Си-Ен-Ен е един от към този момент многочислените сигнали към Москва, че е време да завърши с войната. Това е разбираемо: продължаването на войната значи победа на Русия в нея с окупация на нови територии или, евентуално, с цялостно проваляне на киевския режим и нахлуване на съветската войска до границата с Полша или най-малко, до административната граница на Лвовска област. Това значи, че Съединени американски щати ще имат по-неблагоприятни условия за разговор, в случай че Русия предложения американците да обсъдят нещо в края на военната акция.

Те чакат Москва сама да стане основател на някакъв тип кротичък разговор, тъй че имиджът на Вашингтон да не пострада. Но ние не отговаряме, ние мълчим, методично унищожавайки врага и добавяйки трагизъм към личната му визия за неговото срамно и съкрушително проваляне. Действаме вярно.

Последно предизвестие

Днес евентуално чуваме последните крясъци от Вашингтон по адрес на Киев: " Покажете най-малко някакъв триумф! " Поради политически и стратегически аргументи, изискващи дълго чакано контранастъпление, има голям напън върху Украйна да реализира обилни пробиви на бойното поле. Но към този момент контранастъплението буксува мощно и не наподобява на блицкриг. И това усилва вероятността войната да продължи през идната година. Ако е по този начин, еластичното уравнение, което е в основата на целия спор – в това число способността на Украйна да се бие и желанието на американците да им изпращат многомилиардна помощ – ще става все по-трудно за разрешаване.

Казано по-просто, Украйна към този момент не е боеспособна и по тази причина няма смисъл да ѝ се наливат милиарди долари помощ. Ето какво казахме нагоре: Украйна към този момент не се преглежда от американците като актив в битката против Русия.

Тези заключения безспорно се удостоверяват от опитите на Съединени американски щати да провеждат избрана „ световна мирна среща на върха за Украйна “ в края на есента, проектите за провеждането ѝ станаха известни на „ мирната среща за Украйна “, извършена в Саудитска Арабия.

Какво да вършим?

Врагът, виждайки неизбежното си проваляне, ни моли за мир. Всъщност това ще бъде единствено помирение, пролонгация, която ще бъде употребена от врага за нова война. Трябва да разберем, че нашият зложелател – американската „ дълбока страна “ зад Байдън и Демократическата партия – в никакъв случай няма да се откаже от концепцията да унищожи Русия. Защото единствено Русия, която живее съгласно обичайните полезности, е единствената и съществена спънка за определяне на международно владичество на сатанинския глобалистки хайлайф.

Тези маниакални квази-религиозни доктринери би трябвало или да унищожат Русия в настоящия й тип, или да ни " смилат " наедно с останалия западен свят, трансформирайки ни в част от общата международна биомаса - слабохарактерни, бездушни, безбожни и заключени в международния електронен концентрационен лагер. Но това към този момент няма да е Русия. Трябва ли ни нещо сходно? Следователно не се нуждаем от никаква " световна мирна среща на високо ниво ”. Русия би трябвало коренно да унищожи сатанизма в Украйна, тъй че тя още веднъж да бъде нашата родна Украйна, част от нашия общ съветски свят, учреден на вярата на нашите предшественици, мощното семейство и силата на нашите оръжия. Ако безбожният Запад не желае да почита нас и полезностите ни, дано се опасява от нас.

Превд: В.Сергеев

Абонирайте се за новия ни Youtube канал: https://www.youtube.com/@aktualenpogled/videos

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com/@user-xp6re1cq8h

и за канала ни в Телеграм: https://t.me/pogled

Влизайте непосредствено в сайта https://www.pogled.info .

Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР