Съединените щати обявиха нов пакет от санкции срещу Русия, насочени

...
Съединените щати обявиха нов пакет от санкции срещу Русия, насочени
Коментари Харесай

САЩ обявиха нов пакет от санкции срещу Русия

Съединените щати оповестиха нов пакет от наказания против Русия , ориентирани против основна съветска комерсиална банка и мрежа от повече от 40 физически и юридически лица , ръководени от глобения съветски олигарх Константин Малофеев. Това оповестиха от американското Министерство на финансите, представени от " Европейская истина ".

Службата за надзор на задграничните активи на Министерството на финансите на Съединени американски щати е идентифицирала физически и юридически лица , участващи в опити за отбягване на наказания, наложени от Съединените щати и техните интернационалните сътрудници против Русия.

Санкциите включват съветската комерсиална банка Транскапиталбанк и световна мрежа от повече от 40 физически и юридически лица, ръководени от глобения съветски олигарх Константин Малофеев, в това число организации, чиято съществена задача е да оказват помощ на съветски организации да заобикалят глобите на Запада.

Всички организации, благосъстоятелност на Малофеев с 50 и повече %, са обект на наказания.

Санкциите ще обиден компании, работещи в съветската промишленост за рандеман на виртуална валута, която съгласно известията е третата по величина в света - един от най-големите оператори на центрове за данни за копаене на криптовалута BitRiver и 10 от неговите съветски дъщерни сдружения ще попаднат под глобите.

Държавният департамент на Съединени американски щати постанова и визови ограничавания за 635 съветски жители , участващи в налагането на принуда и цензура в Русия и в чужбина; участващи в действия, които заплашват териториалната целокупност на Украйна; както и са забъркани в нарушавания на правата на индивида в затвори в следени от държавното управление съветски райони на Донбас.
Визовите ограничавания ще важат и за трима високопоставени руснаци, както и за 17 души, които съгласно Съединени американски щати вземат участие в " подкопаването на демокрацията в Беларус ".
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР