Съединените щати няма да направят отстъпки на Русия, възможни са

...
Съединените щати няма да направят отстъпки на Русия, възможни са
Коментари Харесай

САЩ отказаха да направят отстъпки на Русия

Съединените щати няма да създадат отстъпки на Русия, вероятни са единствено стъпки на реципрочна основа, сподели представителят на Държавния департамент Нед Прайс.

Прайс акцентира на „ основния миг “. Според него „ всевъзможни стъпки “ от страна на Съединени американски щати „ няма да бъдат отстъпки “, а „ би трябвало да бъдат подхванати на реципрочна основа “. Той изясни, че „ Русия също ще би трябвало да направи нещо, с цел да подсигурява сигурността “ на Съединените щати, оповестява РИА Новости.

В същото време Съединените щати имат намерение да проведат задълбочени съвещания със съдружниците, в това число Украйна, преди всевъзможни сходни стъпки. Според него Съединени американски щати са " изцяло транспарантни с украинските сътрудници във връзка с обсъжданите въпроси и напредъка, произлизащ от сходно взаимоотношение ". Съединени американски щати също вземат поради европейците, когато приготвят писмен отговор до Русия по въпроса за сигурността, който ще бъде предаден тази седмица.

Прайс сподели, че Съединените щати са отворени за нови контакти с Русия на равнище ръководители на дипломатически ведомства, в случай че това взаимоотношение ще бъде от изгода за разрешаването на актуалната рецесия към Украйна.

Припомняме, че държавният секретар на Съединени американски щати Антъни Блинкен след диалози с съветския външен министър Сергей Лавров в Женева даде обещание на съветския си сътрудник да показа предложенията за сигурност в по-подробна форма и документално. След приключването на договарянията Лавров разгласи, че тази среща е " междинна ".

Превод: ПИ
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР