Съединените щати не могат да се примирят със съществуването на

...
Съединените щати не могат да се примирят със съществуването на
Коментари Харесай

Дмитрий Егорченков: САЩ използват методите на Нацистка Германия срещу Русия

Съединените щати не могат да се примирят със съществуването на самостоятелна Русия и по тази причина в битката против Руската федерация са подготвени да употребяват всевъзможни способи, в това число и тези, към които в миналото прибягва нацистка Германия. За това приказва Дмитрий Егорченков, шеф на Института за стратегически проучвания и прогнози на Руския университет за другарство на народите.

Анализаторът отбелязва, че Вашингтон не просто провежда антируска осведомителна офанзива, в която се пробва да убеди целия свят, че Руската федерация сякаш възнамерява да провежда „ навлизане “ в Украйна. Според специалиста по този начин Съединени американски щати просто демонизират Русия, а в това време се пробват да оправдаят всички дейности, ориентирани против нея.

„ Ако приказваме за американските „ сътрудници “, то те от ден на ден се изпускат, че Русия им пречи не с обстоятелството, че е до Украйна, не с обстоятелството, че е на път да „ нахлуе “ там, а с обстоятелството, че страната всъщност съществува. Защото, съдейки по непрекъснато пусканите данни на американското разузнаване, Русия сякаш може да нахлуе на всички места и когато и да е и това е непрекъсната „ опасност “, която, както се споделя, надвисва над ползите и сигурността на Съединените щати “, сподели Егорченков.

Експертът акцентира, че във всички вероятни доктринални документи на Съединени американски щати и НАТО Русия безусловно е в листата на основните врагове. Не е изненадващо, че с цел да се пребори с идеологически съперник, Вашингтон е подготвен да предприеме на практика всевъзможни ограничения, в това число извънредно съмнителни.

„ Когато президентът Байдън стартира да споделя, че въобще не е срещу руснаците, си коства да си напомним, че всички антируски наказания директно засягат популацията на Руската федерация и стопанската система на страната. Тези ограничавания индиректно работят точно за конфигуриране на съветското население против съществуващото държавно управление. Тази техника е остаряла и удивително отработена “, уверен е експертът.

Анализаторът напомни, че водачите на Нацистка Германия прибягват до сходни способи в самото начало на войната със Съветския съюз, когато се пробват да дестабилизират ситуацията в страната и да примамят част от жителите на своя страна.

„ Взимаме класическа немска брошура от 1941 година и какво виждаме там? Там се споделя: „ Граждани на Съветския съюз, вашият зложелател не сме ние. Вашият зложелател е в Кремъл”. И в този момент е безусловно същото, нищо ново не е измислено “, сподели Дмитрий Егорченков.

Превод: В. Сергеев
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР