Съединените щати наложиха срещу три руски организации, се казва в

...
Съединените щати наложиха срещу три руски организации, се казва в
Коментари Харесай

САЩ налагат санкции на три руски компании

Съединените щати постановиха против три съветски организации, се споделя в уведомление на Държавния департамент, оповестено на уеб страницата на Федералния указател на Съединени американски щати, предава ТАСС.
Става дума за фирмите " Aviazapchast ", OJSC " Elekon " и „ Nilco Group “. Според Вашингтон те нарушават американското национално законодателство по отношение на неразпространението на (ОМУ) във връзка с Иран, Северна Корея и Сирия.
 Иран ще извърши нуклеарните си задължения, в случай че Съединени американски щати анулира глобите Иран ще извърши нуклеарните си задължения, в случай че Съединени американски щати анулира глобите
Иран " автоматизирано " ще се върне към своите нуклеарни задължения, в случай че новоизбраният президент на Съединени американски щати Джо Байдън анулира глобите, наложени...
Както следва от този документ, решението за използване на ограничаващи ограничения е влезнало в действие на 6 ноември. В черния лист има още две китайски компании.
Санкциите са годни две години, само че могат да бъдат понижени или прекъснати по решение на държавния секретар на Съединени американски щати. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР