Съединените щати наблюдават внимателно ситуацията в Северна Сирия. Преди ключовата

...
Съединените щати наблюдават внимателно ситуацията в Северна Сирия. Преди ключовата
Коментари Харесай

US посланикът в НАТО специално пред bTV: Наблюдаваме внимателно случващото се в Сирия

Съединените щати следят деликатно обстановката в Северна Сирия. Преди основната среща на министрите на защитата от НАТО, която стартира на следващия ден, американският дипломат в северноатлантическия алианс Кей Бейли Хътчисън разяснява сирийската рецесия особено за bTV.

„ Много сме удовлетворени, че на първо място предходната седмица беше реализирано преустановяване на огъня като изпитание да се даде някаква сигурност на хората и опция да изоставен по кротичък начин”, съобщи Хътчисън.

„ Ние ще следим доста деликатно, тъй като не е ясно по какъв начин ще приключат нещата. Важното е да се съблюдава примирието, тъй че да се даде опция на хората да изоставен по кротичък и сигурен метод, тъй като кюрдите към момента са там и призоваваме всички страни в този район да изработят спокойно съглашение, което да подсигурява правата на малцинствата и сигурност за всички граждани”, добави американският дипломат в НАТО.

Що се отнася до непознатите бойци от „ Ислямска държава” във въпросната територия, Хътчисън съобщи, че „ сигурно арестуваните на територията на Сирия би трябвало да се върнат към страните, от които произлизат, и те би трябвало да платят за всички закононарушения, които са извършвали”.

Цялото изявление на дипломат Хътчисън, гледайте на следващия ден в предаването на bTV „ Тази заран ".
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР