Съединените щати могат много скоро да вземат решение за премахване

...
Съединените щати могат много скоро да вземат решение за премахване
Коментари Харесай

САЩ много скоро могат да отменят визите за полските граждани

Съединените щати могат доста скоро да вземат решение за унищожаване на визовия режим за полските жители. Това съобщи през вчерашния ден президентът Доналд Тръмп на взаимна конференция с полския си сътрудник Анджей Дуда след края на срещата им в Белия дом, оповестиха международните организации.

" Макар че още имаме над какво да работим, ние се надяваме доста скоро да поканим Полша в нашата стратегия за безвизови визити... Икономическите връзки сред Съединени американски щати и Полша процъфтяват ", сподели Тръмп. Няколко минути по-късно той посочи, че американските управляващи могат да вземат решение за анулация на визите " в течение на идващите 90 дни ".

Тръмп не изключи, че това може да стане по време на възможното му посещаване в Полша през септември.

Президентът на Съединени американски щати сподели също, че Полша със лични средства ще построи обект за разполагане на хиляда американски военнослужещи в страната.

" Полша скоро ще даде бази и инфраструктура за поддръжка на военното наличие на към хиляда американски военнослужещи. Полското държавно управление ще построи тези обекти. Без никакви разноски от страна на Съединени американски щати. Полското държавно управление ще заплати за това ", акцентира американският президент.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР