Съединените щати мобилизират енергийните си ресурси, за да помогнат на

...
Съединените щати мобилизират енергийните си ресурси, за да помогнат на
Коментари Харесай

САЩ мобилизират енергийните си ресурси, за да помогнат на Европа


Съединените щати активизират енергийните си запаси, с цел да оказват помощ на Европа.
В извънредно изявление пред bTV помощник-държавният секретар на Съединените щати Джефри Паят съобщи, че е провел диалози в Анкара, откъдето да разрешат на България да употребява и турската газова инфраструктура за регазификация.

След края на срещите си с българските публични лица, пред Светослав Иванов дипломатът съобщи, че сигурно енергийната обстановка ще е доста по-добра, в сравнение с тя наподобява в страховете на доста хора в Европа.

" Ако Русия потвърди едно нещо с тази ужасна война, то е, че тя в никакъв случай повече няма да бъде обсъждана като благонадежден снабдител на сила. Това е следствието от спирането на доставките за България, една от първите страни членки на Европейски Съюз, която изпита това. Путин показва това с манипулирането на " Северен поток " и съгласно мен е единствено въпрос на време преди да забележим и опит за използване на други аспекти от енергийното оръжие на Русия ", добави Пайът.

За цената на втечнения газ , " Балкански поток " и съветските изказвания за прекосяването на гърмежа от Кримския мост през българска територия . Цялото изявление на Светослав Иванов очаквайте в 120 минути “ в неделя .
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР