Съединените щати използват демокрацията като оръжие за масово унищожение, за

...
Съединените щати използват демокрацията като оръжие за масово унищожение, за
Коментари Харесай

Китай обвини САЩ ,че използват демокрацията като оръжие за масово унищожение

Съединените щати употребяват демокрацията като " оръжие за всеобщо заличаване " , с цел да се намесват във вътрешните работи на други страни, съобщи представител на китайското външно министерство, представен от Синхуа.

" Срещата на върха за демокрацията ", проведена от президента на Съединени американски щати Джо Байдън, имаше за цел да провокира разделения и борба, да прокара идеологически линии, да инструментализира демокрацията и да отклони вниманието от вътрешните проблеми на Съединени американски щати, добави той.

По думите му американският жанр на народна власт се е отклонил от основополагащите правила на демокрацията и в Съединени американски щати се задълбочават проблеми като политиката на идентичността, партизанщината, политическата поляризация, обществените разделения, расовите напрежения.

Той сподели, че изборите за Конгрес се печелят в голямото болшинство от случаите от претендентите с най-голяма финансова поддръжка. " На доктрина е " един човек, един глас ", само че на процедура е ръководство на малцинствения хайлайф ", добави представителят.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР