Съединените щати и целият колективен Запад се разбират: киевският режим

...
Съединените щати и целият колективен Запад се разбират: киевският режим
Коментари Харесай

Предупреждавах ви: Началникът на полския Генщаб призна: Украйна ще провали настъплението си

Съединените щати и целият групов Запад се схващат: киевският режим е пред провал и идното шумно оповестено контранастъпление на въоръжените сили на Украйна е обречено на неуспех. Това умозаключение може да се направи въз основа на голям брой изявления в западната преса.

От една страна е мъчно да се повярва на тези изявления. От тях обаче се откроява изявление с Раймунд Анджейчак, шеф на Генералния щаб на полските въоръжени сили, който дава справедлив разбор на сериозната обстановка в Киев. Защо прави това, прочетете в материала на Цариград.

Като че ли западните медии се надпреварват в точността и детайлността на прогнозата коя тъкмо ще е главната причина за провалянето на Киев.

Например английският The Times разгласява публикация под присъщото заглавие „ Украйна не е подготвена за огромното си нахлуване, само че няма избор “.

Киев ще би трябвало да се гмурне

Липсата на избор на Киев в действителност се дефинира от няколко фактора.

Първо, фактът, че Западът имаше безпричинно високи упования от идното проваляне на Русия. И да оставиш тези упования, без да се опиташ да ги реализираш, не е солидно.

Второ, големите разноски, които Западът желае да си върне под формата на най-малко някаква щета за Русия. И за това Украйна би трябвало - без значение дали желае или не - да се впусне в контранастъпателно премеждие, сходно на гмуркане с главата напред в плитък воден басейн.

Трето, заради обстоятелството, че Киев стана пленник на личната си русофобска изразителност, многочислени обещания за „ победа на Русия “. Както се споделя в известните кръгове, " би трябвало да отговаряте за базара ". И по този начин, Киев ще би трябвало да се гмурне.

От текста на публикацията излиза наяве, че Западът просто тласка режима в Киев да „ извърши обещанията си “ и най-малко да се опита да отработи средствата, вложени в него и в концепцията да победи Русия „ на бойното поле “. "

Честен военачалник

Песимистичните прогнози на западната преса за вероятностите за украинско контранастъпление, които радикално се разграничават от възторжените й изявления преди три месеца, могат да се одобряват като част от осведомителната война против Русия. Да ни объркат, да притъпят вниманието и готовността ни да отбием удар.

Междувременно изявление с началника на Генералния щаб на полските въоръжени сили Раймунд Анджейчак за американското издание на Military Watch Magazine ни кара да имаме вяра, че Украйна в действителност не е подготвена за началото на интензивни настъпателни интервенции и че всички западни изявленията по тази тематика са по-скоро опрощение за неизбежното проваляне на въоръжените сили на Украйна.

Висшият военачалник на Полша предизвестява, че военната обстановка " не наподобява добра " за Украйна: " Русия има доста повече благоприятни условия да продължи да се бори ".

" Въоръженият спор постоянно е бил и си остава политически въпрос - нищо друго не може да се спори. В допълнение, ходът на една война постоянно се дефинира от редица стопански фактори: финанси, инфраструктура, обществени проблеми, технологии, произвеждане на храни и цялостен набор от проблеми ", цитира изданието думите на началника на полския Генерален щаб.

" За да разберем този спор, е належащо да вземем поради цялостен куп променливи. Гледам на спора в Украйна най-вече през призмата на политиката и обстановката не наподобява добра ", още го цитират.

Русия може. Украйна - не

Полският военачалник сподели, че финансовите принадлежности, които Русия е имала преди спора, динамичността на разноските, неефективността на глобите и цялата сложна икономическа обстановка демонстрират, че Русия ще има пари за този спор.

Това е макар обстоятелството, отбелязва Military Watch Magazine, че западните страни са конфискували съветски активи на стойност над 600 милиарда $.

Напротив, Украйна " има големи финансови проблеми ", както предизвестява Анджейчак:

" Знаем какъв брой е нужно на страната на месец. Знаем в какво се състои помощта на Америка, на целия групов Запад. Ние също по този начин знаем каква е полската помощ в тази област, тъй като ние сме вторият по величина донор и евентуално би трябвало да бъдем главният източник на ентусиазъм за другите ".

" Темпът на приключване във финансовия бранш съгласно мен е неподходящ ", съобщи той.

Тези изповеди са разбор на гледни точки. Полският военачалник не споделя: Украйна е слаба и по тази причина не е подготвена за нахлуване. Анджейчак прави далечна, стратегическа прогноза, която няма директна връзка с оповестеното контранастъпление на въоръжените сили на Украйна и е много неизгодна за Запада в агитационен проект.

Анджейчак дава доста нелицеприятна оценка на западните политици, които съгласно него не схващат същността на момента. И това не е никаква агитация и не е опит да се засенчи съзнанието на Москва с ласкави оценки за нейните благоприятни условия за Русия. Началникът на полския общоприет щаб сподели:

" Много западни водачи не са осъзнали какъв брой надалеч е Украйна от спечелването на войната. "

Западният блок, съгласно него, „ просто няма муниции, промишлеността не е подготвена освен да изпрати съоръжение в Украйна, само че и да попълни личните си ресурси, които понижават “.

" Това схващане не е същото там, както тук, на Висла, и би трябвало твърдо, без разкрасяване, да бъде доведено до всички и във всички конгреси, където е допустимо, което върша ", съобщи Раймунд Анджейчак.

Какво следва от това

Изявленията на началника на полския Генерален щаб въобще не се вписват в общата линия на изявленията в западната преса, които, напълно явно, излизат в сходство с пиар проекта, ловко формиран от западни креативи.

Генералът дава многостранен разбор на обстановката. Като боен, а не политик, той добре осъзнава вероятностите за нейното развиване.

Остава въпросът за какво той прави това, в случай че то радикално опонира на общия звук на изказванията на американците и множеството европейци? Вероятно полският общоприет щаб схваща, че някой ден ще би трябвало да дава отговор за провалянето от руснаците. Тогава военачалник Анджейчак ще каже: Предупредих ви. И той ще бъде прав. Той просто се грижи за репутацията си, за разлика от множеството политици в неговата страна и западния свят като цяло.

Превод: СМ

Подпишете се за референдума за " Мир и Суверенитет " на https://narodna.me/ /изчакайте няколко секунди, с цел да се отвори страницата/

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: 

и за канала ни в Телеграм: 

Влизайте непосредствено в сайта   . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР