Съединените щати и Русия ще проведат преговори за космическата сигурност

...
Съединените щати и Русия ще проведат преговори за космическата сигурност
Коментари Харесай

САЩ и Русия ще проведат преговори за космическата сигурност следващата седмица

Съединените щати и Русия ще проведат договаряния за галактическата сигурност през идната седмица, заяви в петък помощният държавен секретар на Съединени американски щати Кристофър Форд.

Съобщението идва единствено часове, откакто Москва прикани за полемики със Съединени американски щати и Обединеното кралство по " всички въпроси на галактическата активност с присъединяване на заинтригувани организации и организации ".

По-рано през днешния ден Министерството на външните работи на Русия съобщи, че Москва е заинтригувана да организира договаряния за галактическото пространство със Съединените щати и Обединеното кралство.

" Призоваваме нашите американски и английски сътрудници да проявят професионализъм и вместо пропагандни подправени вести да седнат на масата за договаряния и да се причислят към основна работа. Потвърждаваме готовността си да обсъждаме всички въпроси на галактическата активност с присъединяване на заинтригувани организации и организации ", се споделя в изказване на министерството.

Изявлението е реалност, откакто Съединени американски щати и Англия упрекнаха Русия, че е изпитала оръжие, което може да се употребява за заличаване на спътници в космоса, предадоха международните организации.

Разговорите ще бъдат първите публични двустранни полемики по въпроса сред Москва и Вашингтон от 2013 година насам.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР