Съединените щати и Италия се споразумяха в сряда да координират

...
Съединените щати и Италия се споразумяха в сряда да координират
Коментари Харесай

САЩ, Италия се споразумяха да координират усилията за противодействие на разпространението на дезинформация от чужди правителства

Съединените щати и Италия се споразумяха в сряда да координират напъните за противопоставяне на разпространяването на дезинформация и подправени новинарски публикации от непознати държавни управления.

Съединени американски щати Държавният секретар Антъни Блинкен и италианският външен министър Антонио Таяни се споразумяха за новия пакт по време на среща в коридорите на тридневната среща на външните министри от Групата на седемте (G7) на остров Капри.

Миналата година Съединени американски щати разгласиха оценка на разузнаването, изпратена до повече от 100 страни, която упрекна Москва в потребление на шпиони, обществени медии и съветски държавни медии, с цел да подкопае публичното доверие в честността на демократичните избори.

Миналата седмица Белгия съобщи, че нейните прокурори проверяват хипотетични опити на Русия да повлияе на идните избори за Европейски парламент.

Съединени американски щати. Държавният секретар Антони Блинкен следи по какъв начин италианският външен министър Антонио Таяни приказва пред членов...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР