Съединените американски щати трябва да се противопоставят на Русия. Това

...
Съединените американски щати трябва да се противопоставят на Русия. Това
Коментари Харесай

САЩ: Трябва да дадем отпор на Русия!

Съединените американски щати би трябвало да се опълчват на Русия. Това съобщи шефът на Централно разузнавателно управление на САЩ Майк Помпео в столицата Вашингтон, съобщи РИА Новости.

„ Администрацията на Доналд Тръмп е наясно, че е длъжна да даде отпор на руснаците”, съобщи шефът на Централното разследващо ръководство. Помпео сподели, че главната цел на президента Владимир Путин е да възвърне предходната мощност на страната си.

„ Нашата оценка за желанията на Владимир Путин не се е трансформирала. Той продължава да счита, че най-големият неуспех на XX век е разпадането на Съветския съюз. Той желае да върне величието и се разсънва с тази мисъл всеки ден. Втората му е да бъде избран отново за президент”, съобщи Помпео.

Отношенията сред Съединени американски щати и Русия доближиха равнища, невиждани от края на Студената война насам. Диалогът беше замразен след съветската атака в Източна Украйна и анексирането на Крим. Американците и Европейският съюз постановиха стопански наказания на Кремъл.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР