Съединените американски щати нямат система за противоракетна отбрана, която да

...
Съединените американски щати нямат система за противоракетна отбрана, която да
Коментари Харесай

САЩ: Не можем да спрем руските ракети

Съединените американски щати нямат система за противоракетна защита, която да е задоволително ефикасна за отбрана от хиперзвукови оръжия на Русия и Китай, написа РИА Новости.

На 1 март тази година съветският президент Владимир Путин приказва за нови и тотално разнообразни типове оръжия, създадени в Русия, в това число тези, ориентирани към превъзмогване на американската система за противоракетна защита.

По този метод президентът рапортува за разработка на свръхзвуково оръжие - системата „ Авангард “, способна да лети в плътните пластове на атмосферата. Руските въоръжени сили са сигурни, че техните нови хиперзвукови оръжия на процедура са неуязвими от вражеските отбранителни системи.

Напрежението сред Москва и Вашингтон се усили, откакто американският президент Доналд Тръмп изрази предпочитание да изтегли страната си от Договора за очистване на ракетите със междинен обхват на деяние, подписан през 1987 година в американската столица Вашингтон. От Кремъл предизвестиха, че в случай че това се случи, то светът ще навлезе в нова фаза на превъоръжаване.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР