Съединените американски щати наложиха нови ограничения на китайския технологичен производител

...
Съединените американски щати наложиха нови ограничения на китайския технологичен производител
Коментари Харесай

САЩ отрязаха достъпа на Huawei до пазара на мобилни процесори

Съединените американски щати постановиха нови ограничавания на китайския софтуерен производител , с които на процедура му отрязаха достъпа до пазара на мобилни процесори.
След като още преди година лиши Huawei от опция за непосредствено съдействие с американски компании, Вашингтон към този момент ще изисква и всеки производител на чипове по света, който употребява технологии и съоръжение от Съединени американски щати и някои западни страни, да съблюдава изискванията по лиценз, който не разрешава съдействие с китайците, написа bTV.
 Помпео идва в Централна Европа и за да блокира Huawei Помпео идва в Централна Европа и за да блокира Huawei
Американският държавен секретар Майк Помпео идва в Прага, откъдето стартира петдневното му посещаване в Централна Европа. Основна тем...
Това непосредствено отхвърли главния сътрудник на компанията – Taiwan Semiconductor Manufacturing Co. (TSMC), с чиято помощ Huawei създават личните си процесори Kirin. Преди дни шефът на потребителското звено на Huawei Ричард Ю призна, че поради неналичието на нови доставки от подизпълнителите, производството на интегрирани системи за смарт телефони ще спре на 15 септември. Освен това, Съединени американски щати включиха в санкционния лист 38 свързани с Huawei компании – с претекста, че посредством тях може да се заобикалят рестриктивните мерки.
Какво следва и по какъв начин се стигна до тук вижте в
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР