Съединението, Радев, не е само да гледаш твоите хора, а

...
Съединението, Радев, не е само да гледаш твоите хора, а
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Радев отсега знае какви задачи ще даде на новия главен прокурор

" Съединението, Радев, не е единствено да гледаш твоите хора, а всички други да са неприятни. Трябва да умееш да приказваш и с съперниците. Няма да оставям към този момент ненаказана неистина ". С тези думи водачът на ГЕРБ стартира срещата си с младежите от партията в Пловдив.

" Вместо през днешния ден да си кажем " Добре, било каквото било. Той отива в Раковски и споделя по какъв начин вижда правосъдната система. Ами в телефоните на неговите съветници седяха правосъдни решения преди да бъдат оповестени ", уточни Борисов. И попита Радев от кое място знае кой ще е идващият основен прокурор.
 Бойко Борисов: Държавата ни е разграничена от този, който е предназначен да пази нейното единение Бойко Борисов: Държавата ни е разграничена от този, който е предназначен да пази нейното единение
" Заедно сме по-силни от хаоса! ". Така водачът на ГЕРБ Бойко Борисов поздрави българите с днешния празник - Съединението в профила си въ...

По-рано през днешния ден президентът разгласи в Раковски, че само пред идващия обвинител номер едно. " Ами в случай че той попита за торбичките на Пламен Узунов от Пловдив, както и на Копринков. Радев занапред знае какви задания ще даде на новия основен прокурор. Не ме е боязън. Толкова неща мога да кажа на бъдещия обвинител за хората на Радев ", съобщи Борисов.

Той недоумява за какво президентът през днешния ден не е дал отговор на въпроса за огромния скандал, в който Тошко Йорданов разгласи, че против половин милион лв.. " Заместник-председател на Народното събрание предлага по половин милион за народен представител ", уточни водачът на ГЕРБ.

Той попита на идващия основен прокурор ще сложат ли защита или ще върви с колело. " Отива Радев в Белозем през днешния ден, с цел да каже на земеделските производители, че му бил отговорен бюджетът. С разпореждане на министерския съвет излизаш и даваш обезщетение на тия хора. Не ти би трябвало актуализация. Но върви да си прави пиар дружно с аления заместник-министър Явор Гечев ", добави Борисов. Той изясни, че е пристигнал в Пловдив, с цел да отговори на нападките на Румен Радев, произнесени през днешния ден в Раковски. Откъде накъде държавен глава ще плаши най-голямата политическа партия, която през днешния ден е в съпротива, недоумява Борисов.

Според него сега ръководещите имали полза България да е толкоз безпомощна като реакция на всевъзможни рецесия. " Истината ще пристигна, когато времето се утежни и стартират да идват огромните сметки за хората от това, което Радев аргументи ", сподели някогашният министър председател.
 Борисов: Намразих си името около Бойко Рашков (ВИДЕО) Борисов: Намразих си името около Бойко Рашков (ВИДЕО)
Ще изтъквам това, което чух през вчерашния ден. Не знам по какъв начин не ви е забавно това на вас, представяте ли си това да се беше случило с нашата партия,...

Още от ПОЛИТИКА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР