Съединението на България днес е символ на силния български дух

...
Съединението на България днес е символ на силния български дух
Коментари Харесай

Караянчева: Съединението днес е символ на силния български дух за свобода и единение

Съединението на България през днешния ден е знак на мощния български дух за независимост, за обединяване и за единство. Това сподели ръководителят на 44-ото Народното събрание Цвета Караянчева, написа "Фокус "

„ Много поучения би трябвало да извлечем от Съединението. Когато стартира този безподобен исторически акт със своята значителност, в него се включват доста и разнообразни хора, включва се целият народ – управници, либерали, консерватори, бойци, селяни, занаятчии, служители. те сътворяват това знамение. Съединението ни демонстрира, че когато сме дружно, можем да надвием всичко. Когато се вслушваме един в различен, когато се съберем като пръчките на Хан Кубрат, когато сме дружно, можем да бъдем извънредно потребни на родината си “, съобщи ръководителят на националното заседание.

Цвета Караянчева добави, че идеята България през днешния ден би трябвало да ни сплоти. Политиците са представителите на българския народ в Народното събрание и е значима връзката сред народа и неговия депутат, изясни тя. В тежки моменти, свързани с националното единство, ние имаме силата и желанието да се сплотяваме, сподели още Цвета Караянчева.

Тя означи, че България през днешния ден има висок интернационален авторитет, по тази причина българите би трябвало да имат по-високо самочувствие. България е единствената страна в Европа, която не е променяла името си през годините, напомни тя.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР