Съединението е много важно. Със сигурност българският народ има нужда

...
Съединението е много важно. Със сигурност българският народ има нужда
Коментари Харесай

Деян Николов: Имаме нужда от обединение като общество

„ Съединението е доста значимо. Със сигурност българският народ има потребност да бъде единен. Проблемът е в политическия хайлайф. На върха на страната сме поставили към този момент повече от 30 години едни хора, които не са способни да управляват страната и от там идват проблемите. Нормалният, средностатистически българин, който си гледа работата и си живее живота по един естествен метод, се усеща единен с близките. Друг е въпросът, че страната през последните 30 години прави всичко допустимо да ни разедини, да ни раздели по най-различни тематики ”. Това разяснява Деян Николов от Политическа партия „ Възраждане ”, в ефира на предаването „ Твоят ден ” по NOVA NEWS.

Според политика, имаме потребност от повече обединяване на равнище общество, с цел да може обществото да успее да изкара на върха на политическата ни система хора, които могат да работят дружно и които пазят българските национални ползи.

„ Аз работя в огромна компания, действен шеф съм и работя на интернационалните пазари, в IT-сектора, в българска компания, в която съм акционер. Развиваме българския бизнес. Можем да надигнем глава и да имаме сътрудници както на Изток, по този начин и на Запад. Работя с компании от Сингапур през Европа до Съединените щати. Ние заставаме с гордо вдигната глава, нещо което българските политици нямат смелостта и доблестта да създадат, когато излизат на интернационалната сцена и основават партньорства за България. Там е казусът. С Русия не работим. Имали сме планове, които са били относително къси ”, сподели Николов.

По отношение на Европейския съюз, съгласно политика, по-скоро поносим вреди. „ Трябва да предоговорим изискванията си. По отношение на НАТО, моето персонално мнение е, че би трябвало да го напуснем. Трябва да има референдум и българският народ да реши. България би трябвало да може сама да се отбранява. Реалната опасност е Турция. Тя е член на НАТО. Ако ние имаме спор с Турция, НАТО няма да се намеси. Така че, сега нямаме отбрана. Живеем с илюзията, че имаме отбрана ”, уточни Николов.

Той счита, че сигурно е по-добре да възстановим връзките с „ Газпром ”, с цел да имаме газ и сигурни доставки. „ Ако „ Възраждане ” ръководи, ние можем да водим договаряния с съветската страна, тъй че да осигурим сигурни доставки, и то при оптимални цени ”, сподели Николов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР