Съдят френската актриса Ева Грийн за повече от 130 милиона

...
Съдят френската актриса Ева Грийн за повече от 130 милиона
Коментари Харесай

Съдят актрисата Ева Грийн за $ 130 милиона обезщетение - slava.bg

Съдят френската актриса Ева Грийн за повече от 130 милиона $ поради спиране на фотосите на кино лентата „ Патриот “, заяви Variety.

Представители на кинокомпанията White Lantern са декларирали, че работата над научно-фантастичния трилър по този начин и не е била приключена по виновност на актрисата, която поискала да бъде нает скъпоструващ спомагателен личен състав. Така да вземем за пример, тя настояла към плана да бъдат привлечени продуцентът Пол Сарони, супервайзера по образни резултати Джордж Звир и сценаристката Джанет МакГрат. Освен това Грийн, която в последна сметка се отказала от присъединяване си в „ Патриот “, помолила компанията да изплати възнаграждения на персоналните й асистенти.

Актрисата също е подала иск против White Lantern. Тя отбелязва, че съгласно контракта филмовата компания би трябвало да изплати нейния хонорар, преизпълнен 1 милион $. Ева Грийн припомня, че според договора парите би трябвало да й бъдат преведени, без значение дали филмът ще излезе на екран или не.

Източник: Monitor
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР