Съдят 31-годишен мъж, който е извършил грабеж чрез заплаха с

...
Съдят 31-годишен мъж, който е извършил грабеж чрез заплаха с
Коментари Харесай

Съдят мъж за извършен грабеж чрез заплаха с нож и белезници на ЖП гарата в Пловдив

Съдят 31-годишен мъж, който е направил обир посредством опасност с нож и белезници.

До там се е стигнало, като на 08 март 2022 година, в Пловдив, при изискванията на рисков рецидив, е лишил непознати движими движимости от 19-годишно момче, с желание незаконно да ги присвои, като е отправил и закани.

На 8 март 2022 година мъжът се намирал в региона на жп гарата в Пловдив. Той срещнал инцидентно потърпевшия 19-годишен юноша, който слушал музика от мобилния си телефон, като изискал да се обади на техен общ прочут, само че младежът му дал отговор, че нямал номера му и траял по улицата.

31-годишният мъж го настигнал. Застанал пред него, извадил нож с и го насочил към 19-годишното момче, след което му посочил и белезници. Пострадалият се уплашил и спрял. Обвиненият прибрал ножа и белезниците и претърсил джобовете на якето на младежа, откъдето взел мобилен телефон, слушалки и портмоне със сумата от 60 лева Така той предизвестил, че на 10 март 2022 година ще върне движимостите, при изискване че потърпевшият му заплати 300 лв. за тях. Същата вечер обаче, той продал мобилния телефон за 150 лв., а парите похарчил.

Спрямо мъжа е взета мярка за неотклонение „ задържане под стража “. Предстои Окръжен съд – Пловдив да насрочи разпоредително съвещание по делото.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР