Съдружници на Васил Божков се оплакват, че иска да ги

...
Съдружници на Васил Божков се оплакват, че иска да ги
Коментари Харесай

Красен Станчев: Случващото се с лотарията е атака към един човек и една фирма подобно на КТБ

Съдружници на Васил Божков се оплакват, че желае да ги убие. Много ми припомня за историята с Делян Пеевски. Когато има одържавяване на едно дружество, това е проблем. На хората им харесва, че страната ще е тук. Но от ВиК бранша знаем, че където има държавни сдружения, хората вървят жадни. Това сподели специалистът Красен Станчев по БТВ.
Има неравно отнасяне на разнообразни икономически субекти от управляващите, само че няма виновност от самите икономически субекти. Ще излязат моралисти и ще кажат, че не може хората да играят на комар и да трият картончета. В последна сметка тези компании ще се дадат на някой да ги ръководи и там ще има същия проблем. Вината е в законодателя и в комисията по хазарта, която е дала този лиценз при тези условия. Това е нахлуване против една компания и един човек. Г-н Божков ще завоюва всяко дело против България. Проблемът е политически. Не съм юрист на Божков. Но по този начин беше с КТБ. Така ще стане и със „ Софийска вода “.

Финансовият специалист Кольо Парамов добави: У нас би трябвало да се върне страната в някои браншове и да се наложи различен дисциплиниращ резултат. Божков е един от 27-те олигарси, който е образован. Другият е Ковачки. Те са най-грамотни-знаят си сметката и опциите. Контролът не е никакъв, тъй като законът дава опция тази игра. Чрез парламентарно въздействие се приема корекция в закона за
хазарта. Г-н Божков заплаща на тясна основа. За това икономисва 250 мн. Парламентарната скица е разрешила да се осъществя тази скица. Това е станало през 2014 година. Многото от огромните бели са основани по времето на Станишев и Орешарски. България понесе толкоз големи вреди, че нямам думи. Може да се мисли, че страната би трябвало да се върне в някои браншове.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР