Саджад Гариби показва, че е сериозен за първата си битка

...
Саджад Гариби показва, че е сериозен за първата си битка
Коментари Харесай

Иранския Хълк се готви за боя с Мартин Форд с брутални тренировки

Саджад Гариби демонстрира, че е сериозен за първата си борба в бойните спортове, оповестява mma.bg. Иранската звезда ще се бие против Мартин Форд на 2 април в Лондон. Иранския Хълк реши да пусне видео в обществените мрежи и да покаже по какъв начин тренира.

Хълк огъва ключ, пука любеница, огъва желязна тръба, дърпа джип и къса боксовия чувал. Трудно е да реши човек дали физическите му размери дават отговор на фотосите му, само че несъмнено може да се види, че има разлика.

Гариби и Форд към този момент оповестиха публично срещата си, а хиляди почитатели от целия свят се вълнуват към нея. Двамата са с внушителни физически размери и се заканват да си подреден война.

“Да, това е персонално. Красиви бели зъби от едната страна с всичките си спонсори, а аз съм със скъпи почитатели по целия свят, които ме поддържат и стимулират.

Условията са разнообразни, само че не е значимо. Иранския хълк в никакъв случай не стопира, даже при най-лошите условия. Ще се забележим на 2 април”, написа Гариби в обществените мрежи.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР