Съдийската комисия при Зоналния съвет на БФС-Варна обяви съдийските назначения

...
Съдийската комисия при Зоналния съвет на БФС-Варна обяви съдийските назначения
Коментари Харесай

Стана ясно кой ще свири Спартак - Кубрат

Съдийската комисия при Зоналния съвет на БФС-Варна разгласи съдийските назначения за втория кръг от Североизточната Трета лига, който ще се проведе на 25 и 26 август 2018 година от 18 часа.

Утрешната среща Спартак – Кубрат от 18 часа на " Локомотив " ще се управлява от шуменска съдийска бригада, отпред с Емил Димитров и асистенти Христо Деанов и Богдан Веселинов. Четвърти рефер ще е Росен Минев от Добрич, а пратеник на БФС - Илиян Василев, също от Добрич, написа Sportal.bg.

В Хитрино мачът сред локалния отбор и гостите от Бенковски (Бяла) ще свири съдийска бригада - основен рефер Николай Стайков, с асистенти Мариян Хараланов и Светослав Христов. Четвърти рефер е Иван Руменов от Варна, а пратеник на БФС - Велико Трифонов.

Калиакра (Каварна) – Ботев (Нови пазар) е поверен на съдии от Варна - Калоян Цветков, с помощници Мехмед Мехмед и Богомил Димитров. Четвърти рефер е Тодор Киров, а пратеник на БФС - Кольо Данев.

Суворово – Септември 98 (Тервел) ще се управлява от съдийска бригада от Варна с основен арбитър Илия Караколев и асистенти Живко Петров и Алекс Атанасов. Четвърти рефер е Йордан Минчев от Шумен, а пратеник на БФС Христо Христов.

Устрем (Дончево) – Светкавица (Търговище) е поверен на рефери от Разград, отпред с Михаил Йорданов и помощници Васил Тодоров и Петър Иванов Четвърти рефер е Радостин Шиков от Варна, а пратеник на БФС Пламен Хаджийски.

Волов (Шумен) – Локомотив (Русе) ще се управлява от съдийска бригада от Варна - Мартин Великов, Владимир Йорданов и Радослав Георгиев. Четвърти рефер е Надежда Белчева, а пратеник на БФС - Валентин Вълчев.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР