Съдийската комисия към БФС определи реферите, които ще ръководят мачовете

...
Съдийската комисия към БФС определи реферите, които ще ръководят мачовете
Коментари Харесай

Интересна тенденция за съдията, който ще свири Левски - ФК ЦСКА 1948

Съдийската комисия към БФС дефинира реферите, които ще управляват мачовете от 16-ия кръг на Първа лига. В В един от най-интересните дуели от този кръг Левски приема ФК ЦСКА 1948 Сф на стадион " Георги Аспарухов " в събота от 17:30 часа. В тази среща за основен арбитър бе разгласен Георги Гинчев, а негови помощници ще са Георги Дойнов и Даниел Ников. Четвърти рефер на дуела ще е Стоян Арсов, а отговорници за ВАР ще са Владимир Вълков и Йордан Петров.

Гинчев е надувал свирката в по един мач и на двата отбора от началото на сезона. Първо роденият във Велико Търново рефер управлява гостуването на ФК ЦСКА 1948 Сф на Арда в шестия кръг, извоювано с 1:0 след гол от дузпа на Ивайло Чочев. В осмия Гинчев бе основен арбитър на визитата на Левски на Ботев Враца.

" Сините " завоюваха дуела на стадион " Христо Ботев " с 2:0 с попадения на Андриан Краев и Илиян Стефанов, само че тази среща ще се запомни с двата червени картона, които сподели Георги Гинчев. Първо той в профил халфа на домакините Сантияго Монтоя в 42-ата минута, а в заключителните моменти на срещата бе изпъден и централния бранител на сините Ноа Сонко Сундберг, което породи доста полемики дали бранителят е заслужавал червен картон.

Любопитна наклонност се вижда в шестте мача на Георги Гинчев в Първа лига през този сезон. В тях той е посочил 27 жълти и два червени картона. Последните бяха показани във въпросния мач сред Левски и Ботев Враца. Интересното е, че от тези шест дуела - единствено два пъти са побеждавали гостите и четири пъти домакините са стигали до триумф. Двете победи на гостуващите отбори са на Левски и ФК ЦСКА 1948 Сф.
 Георги Гинчев ще управлява борбата сред Левски и ФК ЦСКА 1948
Георги Гинчев ще управлява борбата сред Левски и ФК ЦСКА 1948

Ето всички наряди
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР