Съдийската комисия към Българския футболен съюз излезе с отговор на

...
Съдийската комисия към Българския футболен съюз излезе с отговор на
Коментари Харесай

Съдийската комисия към БФС: Взимаме решенията си самостоятелно

Съдийската комисия към Българския футболен съюз излезе с отговор на мнението на Асоциацията на футболните съдии, като изрично съобщи, че взима всички свои решения независимо и без непозната интервенция.

Ето какво написаха от Семеен кодекс към БФС:  

„ Съдийската комисия към БФС изрично се разграничава от днешното мнение на Асоциацията на футболните съдии. Семеен кодекс взема ВСИЧКИ СВОИ РЕШЕНИЯ независимо и без вмешателство на който и да било в работата й.

В съответния случай бе изработен разбор на представянето на съдиите по условие на президента на БФС, а въз основата на този разбор Семеен кодекс взе решение за краткотрайно прекъсване на правата на петима съдии.

Държим да подчертаем, че Асоциацията на футболните съдии е нелегитимна организация, непризната нито от ММС, нито от БФС. Тя е основана единствено и само да събира членски импорт без експлицитното единодушие на реферите и да провежда наградни церемонии един път годишно.

В предишното нееднократно съдии са понасяли наказания за незадоволително показване, само че същата Асоциация не се е застъпвала за тях. Любопитно ни е чии наранени ползи са провокирали сходна реакция… “
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР