Съдийската колегия на Висшия съдебен съвет поощри съдия Мариана Хитева

...
Съдийската колегия на Висшия съдебен съвет поощри съдия Мариана Хитева
Коментари Харесай

Отличиха пловдивска съдийка по случай пенсионирането й

Съдийската гилдия на Висшия правосъден съвет насърчи арбитър Мариана Хитева с отличие „ персонален почетен знак: първа степен – златен “ за проявен висок професионализъм, безупречно и образцово осъществяване на служебните отговорности и високи нравствени качества. Наградата е връчена по предложение на ръководителя на Апелативен съд Пловдив Магдалина Иванова.

Днес арбитър Мариана Хитева отстъпи от заеманата служба „ арбитър “ в Апелативен съд - Пловдив, откакто с решение на Висшия правосъден съвет бе освободена заради навършване на пенсионна възраст. В наличието на всички съдии и чиновници ръководителят Магдалина Иванова връчи на Мариана Хитева грамота и плакет на Апелативния съд.

Съдия Хитева от свое име благодари за оказаната чест и пожела на сътрудниците си благополучие и шанс, тъй като без шанс няма здраве.

Мариана Хитева има над 32 години стаж като арбитър по цивилен каузи в Районен, Окръжен и Апелативен съд - Пловдив. Тя се е потвърдила като експерт, боравещ чудесно с правната материя, с практиката на висшестоящите инстанции и европейското законодателство. По време на дългогодишната си кариера арбитър Хитева съумява да се оправи безупречно с всички правни и на практика проблеми, като демонстрира самодейност за разрешаването им.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР