Съдийката Кристиана Лараспата преживя кошмар в иначе планирания като специален

...
Съдийката Кристиана Лараспата преживя кошмар в иначе планирания като специален
Коментари Харесай

Италианска съдийка дебютира по ужасяващ начин в Серия “Д”

Съдийката Кристиана Лараспата претърпя призрачен сън в другояче планувания като специфичен собствен първи мач като водещ съдия в четвъртото равнище на италианския футбол - Серия “Д ”.

Тя ръководеше дуела сред Вастогирарди и Авецано и всичко вървеше обикновено до финалните секунди. Тогава един от почитатели, които следиха мача, колабира. Настана блъсканица, при което дамата реагира стремително и се намеси, защото по принцип е парамедик. Лараспата оказа първа помощ на изпадналия в неволя 68-годишен мъж и съумя да го стабилизира до идването на Бърза помощ. След това индивидът беше откаран в болница, където обаче умря.

В Италия дамата е възхвалявана като воин. “Това беше нещо, което в никакъв случай няма да не помни. За миг изгелждаше, че мъжът се беше оправил. Направих всичко по силите си да го спася ”, споделя реферката пред “Гадзета дел Медзоджорно ”.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР