Съдийка от Русия беше принудена да подаде оставка заради нейни

...
Съдийка от Русия беше принудена да подаде оставка заради нейни
Коментари Харесай

Топлес снимка изяде главата на секси съдийка от Москва

Съдийка от Русия беше принудена да подаде оставка поради нейни голи фотоси, изтекли в общественото пространство, откакто телефонът ѝ бил хакнат. Това се случило месеци, откакто тя показала благосклонност към младежи в правосъдната зала, които били настроени против Владимир Путин, оповестява „ Дейли Мейл “.

Ирина Деваева напуща службата си, откакто мобилният ѝ телефон бил хакнат и голата фотография била откраднати.



Според формалната информация, красивата съдийка „ напуснала по своя молба “, само че има опасения, че тя е станала цел на Кремъл поради въпросното дело.

Миналата година тя освободила от арест 18-годишната Анна Павликова и 19-годишната Мария Дубовик, които били с обвиняване, че заговорничели против държавното управление на Путин. Заедно с още 8 обвинени те били задържани през март 2018 година.



След пет месеца в ареста девойките били освободени.

Топлес фотографията на русокоската била направена доста преди тя да стане арбитър в московския Дорогомиловски съд. Тя в никакъв случай не я е споделяла от телефона си и не я е разгласила в обществените мрежи.



Снимката е от 2016 година. Председателят на съда Олга Буковская и ръководителят на Московския съд Олга Егорова разкрили фотографията с голите гърди на Деваева онлайн. По време на чуването Егорова се разкрещяла, че няма да разреши сходна разхайтеност измежду чиновниците си.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР