Съдията по делото срещу Харви Уайнстийн за изнасилване предупреди потенциалните

...
Съдията по делото срещу Харви Уайнстийн за изнасилване предупреди потенциалните
Коментари Харесай

Съдията по делото срещу Харви Уайнстийн заяви, че то не е референдум за движението #Аз също

Съдията по делото против Харви Уайнстийн за обезчестяване предизвести евентуалните правосъдни заседатели, че то не е референдум за придвижването #Аз също, заяви Ройтерс.

Съдия Джеймс Бърк приказва пред евентуалните правосъдни заседатели за делото против кинопродуцента Харви Уайнстийн. "Трябва да решите този случай въз основа на доказателствата ", добави арбитър Бърк.

Харви Уайнстийн, който е на 67 години, бе измежду най-могъщите продуценти в Холивуд. Той е упрекнат, че е изнасилил две дами, само че отхвърля виновност. Процесът против него в съд в Ню Йорк стартира при започване на януари, като в този момент се прави асортимент на правосъдни заседатели.

Прокуратурата, юристите на Уайнстийн и съдията би трябвало да подберат дванадесет правосъдни заседатели и шестима аварийни заседатели, преди делото да стартира всъщност на 22 януари. Първите заседатели - четирима мъже и три дами, бяха подбрани в четвъртък всред над 100 евентуални претенденти.

Обвиненията против някогашния кино магнат породиха придвижването #Аз също, в границите на което дами от целия свят заговориха намерено за полови похищения против тях от страна на авторитетни мъже в областта на развлекателната промишленост, бизнеса и политиката, добавя Българска телеграфна агенция.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР