Съдията от Върховния съд на Уисконсин Ан Уолш Брадли обяви

...
Съдията от Върховния съд на Уисконсин Ан Уолш Брадли обяви
Коментари Харесай

Съдия от Върховния съд на Уисконсин ще се пенсионира, поставяйки на карта мнозинството на либералите през следващата година

Съдията от Върховния съд на Уисконсин Ан Уолш Брадли разгласи в четвъртък, че ще се отдръпна в края на мандата си идната пролет, поставяйки " либералите " болшинство на най-високата пейка на главния суинг щат.

Изборите през април 2025 година за заменяне на Брадли дават обещание да бъдат скъпа и горчива конкуренция и евентуално ще включват доста от същите значими въпроси - като правата на аборт и пренасочване - които дефинират Върховния съд на Уисконсин през 2023 година конкуренция, която в последна сметка даде на либералите първото им болшинство на пейката от 15 години.

В изказване 73-годишната Брадли сподели, че няма да се кандидатира за четвърти 10-годишен мандат на корта, казвайки, че е добър миг да внеса „ свежи вероятности в съда “.

„ Решението ми не беше взето леко. Изработва се след деликатно обсъждане и размисъл. Знам, че мога да правя работата и да я правя добре. Знам, че мога да печеля преизбирането, в случай че се кандидатирам, само че просто е врем...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР