Съдията от Ловеч Иван Иванов е прекарал 24 часа в

...
Съдията от Ловеч Иван Иванов е прекарал 24 часа в
Коментари Харесай

Ловешки съдия е заподозрян за незаконен нощен лов

Съдията от Ловеч Иван Иванов е прекарал 24 часа в ареста в Плевен след преследаване с полицейски патрул на 5 против 6 октомври, заяви представителят на основния прокурор Румяна Арнаудова . Магистратът е бил в колата на своя другар Васил Василев , който е с престъпни регистрации. До 15-минутната гонитба се стига откакто плевенски служители на реда са усъмнили, че мъжете са тръгнали на противозаконен нощен лов.

Джипът на Василев привлякъл вниманието на полицейския патрул, тъй като бил с изгасени светлини и единствено с включен военен фар. Движел се в кръг. Вместо да спре при включването на сирените и сигналните лампите на патрулката, автомобилът ускорил, описа Арнаудова и цитира полицейските чиновници:

Твърдят, че няколко пъти са успявали да се изравнят с движещия се джип, през отворен прозорец са крещяли съвсем, с цел да бъдат чути: " Спри неотложно ". " Стой ", " Полиция ", " Ще изстрелвам ". Произведени са доста изстрели, с цел да се спре този автомобил. Той сега се намира в районното ръководство на Министерство на вътрешните работи в Плевен със спукани две задни гуми, тъй като са съумели най-малко бойните патрони да го стигнат и да бъде спрян.

В колата на Васил Василев се открити две пушки, близо 120 патрона и две гилзи. Засега на арбитър Иван Иванов не е повдигнато обвиняване, само че следствието е за отвод да се подчини на служителите на реда, за противозаконен нощен лов и за нелегално владеене на оръжие.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР