Съдията от Бургас, който пусна убиеца на Тодор е подкупен.

...
Съдията от Бургас, който пусна убиеца на Тодор е подкупен.
Коментари Харесай

Бащата на убития край Бургас Тодор Тодоров: Убиецът ще избяга в Турция, затваряме пътя за Созопол

Съдията от Бургас, който пусна килъра на Тодор е корумпиран. Пуснаха го под домакински арест, с цел да може да избяга в Турция. Това сподели пред Нова телевизия Николай Тодоров, представен от флагман.бг.

 

Бащата на 22-годишния Тодор Тодоров, който почина при нелепата злополука на пътя Бургас-Созопол преди дни, предизвести, че с родственици и другари ще блокира пътя Бургас – Созопол в събота. При злополуката почина и 46-годишната Ванча Байлова.

„ 7 часа Тодор е лежал като куче, затрупан с найлон, без никой да ми каже. Затова в 11:00 часа в събота ще сме там, където го убиха. Затваряме пътя от двете направления за същото време – за седем часа “, съобщи Николай Тодоров. 

„ Притеснява ме това, че водачът е с двойно поданство и може да избяга всеки миг в Турция. Той си лежи в къщи, а нашите близки – в гроба. Това не е обикновено “, сподели майката на Тодор – Мария. 

Бащата на убития Николай се обърна от ефира към съдията от Бургаския областен съд, пуснал под домакински арест водача на рейса. „ Колко пари ти заплатиха и спиш ли умерено? “, попита съкрушеният от тъга мъж.

Бабата на Тошко пък показа, че за нея единственото заслужено наказване за водача на рейса е доживотната присъда. 

Шофьор, който минал по същия път пет минути преди Тодор и Ванче да бъдат пометени от рейса, сподели, че не може да си изясни за какво лидерът на турския рейс не е съумял да реагира и да предотврати нещастието. 

„ Пътувах от „ Меден рудник “ към Созопол. Видях автомобил. Госпожата (б.а. Ванча Байлова) говореше по телефона, а момчето (Тодор Тодоров) бе до нея. Нямаше други светлини. Видимост имаше. Като наближих видях, че има хора на платното. Имах време за реакция “, прибавя мъжът.

Приятели на убития Тодор упорстват за обективен развой. 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР